Založ si blog

Beblavý a Macháčková ukradli logo Nadácie zastavme korupciu

Ak by sa poslankyňa a primátorka Prievidze Katarína Macháčková a poslanec Miroslav Beblavý viac ako vytváraniu nových zákonov venovali čítaniu tých starších, zistili by, že si nemôžu len tak ukradnúť cudzie logo a používať ho.

Poslanci Národnej rady Slovenskej republiky, Katarína Macháčková a Miroslav Beblavý, posielajú mailom výzvu, aby ľudia podporili ich nápad za zrušenie VÚC, pretože v ich sociálnej bubline sa zdá, že to Slovákov trápi. V tejto bubline žije aj pán Rybníček, ktorého TOSka tiež zrejme žije v presvedčení, že územné delenie Slovenska je to, načo nachytá najviac voličov. No vráťme sa k poslancom.

Takto vyzerá výzva, ktorú posielajú.

peticia1

Dôležité je logo hore, ktoré sa náramne podobá na logo Nadácie zastavme korupciu. Poslancom zrejme ušlo, že Nadácia zastavme korupciu má pri svojom logu R v krúžku, čo znamená, že má zaregistrovanú ochrannú známku a tým sa používanie ich loga cudzími osobami nestáva len nemorálnym, ale aj napadnuteľným na súde.

logo1logo2

 

Odlišná farba a opačne otočená ruka nie sú také rozdiely, ktoré by napovedali o novom a kreatívnom nápade, práve naopak. Vzhľadom nato, že logo Nadácie zastavme korupciu je známe predovšetkým skupine voličov, ktorí môžu byť potenciálne oslovení pánom Beblavým, je až do očí bijúce, ako chcel spolu s pani Macháčkovou toto logo zneužiť a navodiť pocit, že títo dvaja poslanci požívajú podporu od Nadácie zastavme korupciu. O podobnosti fontu písma sa ani baviť nemusíme.

Ono zrejme ľudia blízki Progresívnemu Slovensku majú všetci podobnú „úchylku“.

15423545_10211285508438610_1607385032_n

Na tomto príklade vidieť, ako si niektorí poslanci vážia súkromné vlastníctvo iných osôb a čo všetko sú schopní v mene honby za hlasmi urobiť, aj keď sa prezentujú ako ľalie medzi plevami.

Tragikomédia Kordovej vulgárnosti a Kollárových ritiek

18.11.2017

Je tragikomické, že sa pána Kordu v kauze „Me Too“ zastal práve Boris Kollár. Málo verejne činných osôb totiž prejavuje tak málo úcty k ženám ako práve predseda parlamentnej strany Sme rodina. Kauza okolo správania sa pána Eugena Kordu k ženám, ktorú vo svojom blogu vytiahol Rado Ondrejíčka, nie je zďaleka podobná tým, ktoré sa v posledných dňoch prevaľujú [...]

Prečo by mali byť Marián Kotleba odsúdený a ĽSNS zrušená

02.08.2017

Často sa pri diskusiách o zrušení ĽSNS jej priaznivci odvolávajú na demokraciu a na právo slobodne vyjadrovať svoj názor či v horšom prípade svoje politické presvedčenie. Dnes sa budem snažiť prispieť do diskusie dôvodmi, prečo nie je popieraním demokracie brániť sa proti nedemokratickým prvkom. Aharon Barak sa narodil v roku 1936 v Litve. Po emigrácii cez Maďarsko [...]

Bezzubé brechanie poslankyne Remišovej na Ficovu Karavánu

27.06.2017

Poslankyňa OĽaNO Veronika Remišová napísala v nedeľu večer status na sociálnu sieť, v ktorom obviňuje premiéra Roberta Fica, že nebojuje za slovenské záujmy na európskej pôde, pretože nepresadzuje premiestnenia Európskej liekovej agentúry z Londýna do Bratislavy. Nebudem polemizovať, či Robert Fico bojuje vo všeobecnosti za slovenské záujmy, lebo účelom toho blogu [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 148767x
Priemerná čítanosť článkov: 6468x

Autor blogu

Kategórie