Holjenčíka prezrádza mobil

8. februára 2017, alexandrajanouskova, Nezaradené

Strana SaS prišla s odhalením, že šéf Úradu pre reguláciu sieťových odvetví Jozef Holjenčík, si nezarába na chlieb len svojim pôsobením v ÚRSO, ale že zároveň radí energetickým firmám s preceňovaním majetku a podobne.

Opoziční poslanci tvrdia, že to robil cez firmu JHS, s.r.o.,  ktorú kedysi zakladal, no dnes v nej oficiálne ako štatutár nefiguruje. Napriek tomu poslanci tvrdia, že v nej má vplyv a berie cez ňu peniaze.

Ministerstvo spravodlivosti vedie zoznam znalcov. Všetkých znalcov a znaleckých spoločností. V tomto zozname sa nachádza aj pán Holjenčík a nachádza sa tu aj spoločnosť JHS. A čo čert nechcel, pán Holjenčík má rovnaké mobilné telefónne číslo ako JHS.

hol2 hol1

V oficiálnom zozname, ktorý vedie Ministerstvo spravodlivosti na cez JASPI Holjenčík ako znalec v organizácii JHS nefiguruje, v informatívnom výpise na stránke ministerstva, ktorý nie je právne záväzný figuruje. V každom prípade mať rovnaké mobilné číslo ako organizácia, s ktorou nemám na oko nič spoločné, je teda pekné lajdáctvo v zakrývaní stôp 🙂