Založ si blog

Holjenčíka prezrádza mobil

Strana SaS prišla s odhalením, že šéf Úradu pre reguláciu sieťových odvetví Jozef Holjenčík, si nezarába na chlieb len svojim pôsobením v ÚRSO, ale že zároveň radí energetickým firmám s preceňovaním majetku a podobne.

Opoziční poslanci tvrdia, že to robil cez firmu JHS, s.r.o.,  ktorú kedysi zakladal, no dnes v nej oficiálne ako štatutár nefiguruje. Napriek tomu poslanci tvrdia, že v nej má vplyv a berie cez ňu peniaze.

Ministerstvo spravodlivosti vedie zoznam znalcov. Všetkých znalcov a znaleckých spoločností. V tomto zozname sa nachádza aj pán Holjenčík a nachádza sa tu aj spoločnosť JHS. A čo čert nechcel, pán Holjenčík má rovnaké mobilné telefónne číslo ako JHS.

hol2 hol1

V oficiálnom zozname, ktorý vedie Ministerstvo spravodlivosti na cez JASPI Holjenčík ako znalec v organizácii JHS nefiguruje, v informatívnom výpise na stránke ministerstva, ktorý nie je právne záväzný figuruje. V každom prípade mať rovnaké mobilné číslo ako organizácia, s ktorou nemám na oko nič spoločné, je teda pekné lajdáctvo v zakrývaní stôp 🙂

Tragikomédia Kordovej vulgárnosti a Kollárových ritiek

18.11.2017

Je tragikomické, že sa pána Kordu v kauze „Me Too“ zastal práve Boris Kollár. Málo verejne činných osôb totiž prejavuje tak málo úcty k ženám ako práve predseda parlamentnej strany Sme rodina. Kauza okolo správania sa pána Eugena Kordu k ženám, ktorú vo svojom blogu vytiahol Rado Ondrejíčka, nie je zďaleka podobná tým, ktoré sa v posledných dňoch prevaľujú [...]

Prečo by mali byť Marián Kotleba odsúdený a ĽSNS zrušená

02.08.2017

Často sa pri diskusiách o zrušení ĽSNS jej priaznivci odvolávajú na demokraciu a na právo slobodne vyjadrovať svoj názor či v horšom prípade svoje politické presvedčenie. Dnes sa budem snažiť prispieť do diskusie dôvodmi, prečo nie je popieraním demokracie brániť sa proti nedemokratickým prvkom. Aharon Barak sa narodil v roku 1936 v Litve. Po emigrácii cez Maďarsko [...]

Bezzubé brechanie poslankyne Remišovej na Ficovu Karavánu

27.06.2017

Poslankyňa OĽaNO Veronika Remišová napísala v nedeľu večer status na sociálnu sieť, v ktorom obviňuje premiéra Roberta Fica, že nebojuje za slovenské záujmy na európskej pôde, pretože nepresadzuje premiestnenia Európskej liekovej agentúry z Londýna do Bratislavy. Nebudem polemizovať, či Robert Fico bojuje vo všeobecnosti za slovenské záujmy, lebo účelom toho blogu [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 148946x
Priemerná čítanosť článkov: 6476x

Autor blogu

Kategórie