Založ si blog

Tragikomédia Kordovej vulgárnosti a Kollárových ritiek

Je tragikomické, že sa pána Kordu v kauze „Me Too“ zastal práve Boris Kollár. Málo verejne činných osôb totiž prejavuje tak málo úcty k ženám ako práve predseda parlamentnej strany Sme rodina.

Kauza okolo správania sa pána Eugena Kordu k ženám, ktorú vo svojom blogu vytiahol Rado Ondrejíčka, nie je zďaleka podobná tým, ktoré sa v posledných dňoch prevaľujú v Amerike. Zatiaľ nie je známy prípad, že by Eugen Korda nejakú ženu atakoval inak ako verbálne. Štefan Hríb Kordove neprístojné správanie obraňuje tým, čím si Korda prešiel, ja v tom vidím snahu byť zaujímavý a absolútny nedostatok sociálnej inteligencie. Tým pre mňa táto kauza hasne.

Je však naozaj tragikomické, že sa Eugena Kordu zastáva Boris Kollár, ktorý by mal v tomto momente práve čušať ako voš pod chrastou a modliť sa k Bohu, ktorého mu ukázal Milan Krajniak, aby si naňho nikto nespomenul.

Pán Kollár evidentne nerozoznáva medzi sprostou poznámkou na atraktívny vzhľad ženy a primeraným komplimentom s vhodnou formou a vhodným obsahom. A o tom to celé je. Vhodnosť a primeranosť je niečo, čo evidentne chýba Borisovi Kollárovi aj Eugenovi Kordovi. Svedčí o tom aj situácia z tlačovej konferencie strany Sme rodina.

4-9b127c55b1b0987e7d12f02eb27a08f11fbc2689

Je absolútne neprípustné, aby ženy, napríklad na tlačovej besede tejto pseudo-rodinnej strany, stáli, zatiaľ čo muži sedia. Ak je nedostatok stoličiek, majú stáť všetci. Zlyhaní elementárnych pravidiel etikety a etiky sa naozaj v spoločnosti nájde veľa. Avšak keď tieto poklesky niekto obhajuje, je to naozaj tragikomické.

To, že sa Boris Kollár, Ján Lorincz a ostatní snažia zosmiešňovať nevhodné správanie k ženám tým, že sa „ospravedlňujú“ za to, že sa im ženy páčia, je detinské a o tomto to naozaj nie je.

kollar2

Áno, pán Kollár, maľujeme sa a obliekame, aby sme vyzerali dobre. Ale nie preto, aby sme počúvali sprosté, nevhodné poznámky, ktoré keď vyslovíte a spoločnosť sa na nich zabáva, tak sa cítite ako alfasamec. Preto, aby ste sa vy cítili bohovo, to naozaj nerobíme. A už vôbec nie preto, aby ste verejne alebo na Facebooku hodnotili naše – ako to vyhovoríte – ritky.

Sú muži, ktorých komplimenty sú duchaplné, príjemné a hlavne sú prednesené vo vhodnej situácii a nemajú účel pobaviť spoločnosť, ale naozaj zalichotiť žene. Bohužiaľ, predpokladám, že medzi takýchto mužov nemáte ambíciu sa zaradiť, lebo vulgárnosť je zrejme vašim „know how“.

images

Prečo by mali byť Marián Kotleba odsúdený a ĽSNS zrušená

02.08.2017

Často sa pri diskusiách o zrušení ĽSNS jej priaznivci odvolávajú na demokraciu a na právo slobodne vyjadrovať svoj názor či v horšom prípade svoje politické presvedčenie. Dnes sa budem snažiť prispieť do diskusie dôvodmi, prečo nie je popieraním demokracie brániť sa proti nedemokratickým prvkom. Aharon Barak sa narodil v roku 1936 v Litve. Po emigrácii cez Maďarsko [...]

Bezzubé brechanie poslankyne Remišovej na Ficovu Karavánu

27.06.2017

Poslankyňa OĽaNO Veronika Remišová napísala v nedeľu večer status na sociálnu sieť, v ktorom obviňuje premiéra Roberta Fica, že nebojuje za slovenské záujmy na európskej pôde, pretože nepresadzuje premiestnenia Európskej liekovej agentúry z Londýna do Bratislavy. Nebudem polemizovať, či Robert Fico bojuje vo všeobecnosti za slovenské záujmy, lebo účelom toho blogu [...]

Preventívny úder USA proti Severnej Kórei je vysoko pravdepodobný

22.06.2017

Škála možností, ako vyriešiť Severokórejskú krízu, sa zmenšuje a v našich končinách sa zmôžeme len na spokojnosť s Macronovými víťazstvami. Európa je pre nás životne dôležitá, ale zásadné geopolitické udalosti, ktoré môžu ovplyvniť aj Slovensko, sa odohrávajú na opačnej strane zemegule. Na Kórejskom polostrove sa schyľuje k vojne. O čo ide [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 148768x
Priemerná čítanosť článkov: 6468x

Autor blogu

Kategórie