Založ si blog

Kotleba má novú víziu – zabiť nás čiernym kašľom

Kto by náhodou vyhovoval „bielym“ a „kresťanským“ požiadavkám, ak by sa Herr Fuhrer dostal k moci, nemá ešte vyhraté. Skoliť ho môže tetanus, záškrt alebo čierny kašeľ.

Kávičkový parťák Richarda Sulíka a Borisa Kollár Herr Kotleba dostal „výborný nápad“. Zrušiť sankcie za nezaočkovanie detí a tým z povinnej procedúry, ktorá nás chráni pred epidémiami, urobiť vec dobrovoľnú, lebo liberalizmus je asi druhým menom ĽSNS.

Propagácia predkladaného zákona, ktorý by zrušil sankcie za nezaočkovanie, sa začína dojemným príbehom dvoch malých chlapcov, ktorým samozrejme Kotleba venoval peniaze na liečebný pobyt. Chlapci boli v dojčenskom veku zaočkovaní a jeden z nich trpí detskou epilepsiou – Westov syndróm. Druhý chlapec „zostal totálne imobilný, s poškodeným zrakom a bez schopnosti komunikovať. Postupne mu zlyhávajú orgány a je odkázaný na 24 hodinovú opateru svojej mamičky Ivety.“

Obaja sa narodili predčasne a to už v 31. týždni. Oboch detí aj matky je mi úprimne ľúto, ale spájať tieto ochorenia s povinným očkovaním, pričom nie je absolútne preukázaná príčinná súvislosť, to môže urobiť naozaj len niekto, komu konšpiračné weby prerástli cez hlavu.

Predčasne narodené deti a to aj v 31. týždni majú zhruba o tretinu menej mozgovej hmoty, majú menej diferencovaný mozog. Existuje veľká pravdepodobnosť autizmu, dislexie, epilepsie a podobne. Keďže autizmus u malého bábätka nezistíte, pretože sa začne prejavovať až neskôr, je ľahké zhodiť to na očkovanie. Predčasne narodené deti nemusia vždy dopadnúť zle, ale nevyvinuté prepojenia hemisfér môžu spôsobiť, že deti neskôr nevedia kresliť, písať atď.

Pred čím nás chráni očkovanie

Zášrkt (diftéria) zapríčiňuje hrubé povlaky v hrdle, ktoré môžu mať za následok sťažené dýchanie a môže viesť až k uduseniu. Ochorenie môže poškodiť srdce, následkom je jeho zlyhávanie.

Tetanus spôsobuje bolestivé napnutie svalstva, zvyčajne na celom tele. Dôsledkom býva stuhnutie žuvacích svalov, pacienti nemôžu otvoriť ústa a nemôžu ani prehĺtať. Ochorenie neprežije takmer polovica chorých.

Čierny kašeľ – pertussis spôsobuje záchvaty kašľa a hlavne malým deťom robí problémy pri jedení a pití. V dojčenskom veku vznikajú pod vplyvom tejto choroby poruchy dýchania. Ochorenie môže vyvolať zápal pľúc, kŕče, poškodenie mozgu a u dojčiat sa môže skončiť smrťou.

Vírus hepatitídy typu B

Pneumokok (Streptococcus pneumoniae) je najčastejšou príčinou závažných infekcií a v dôsledku nich aj úmrtí u detí v prvých rokoch života. Baktéria pneumokoka spôsobuje život ohrozujúce infekcie ako hnisavý zápal mozgových blán, celkovú otravu krvi a závažné ochorenia ako sú zápaly pľúc a hnisavé zápaly stredného ucha. Pneumokok môže zanechať na pacientovi vážne trvalé následky. Najzávažnejšie je nervové poškodenie s porušeným vývojom dieťaťa a poškodenie zmyslových orgánov. Pneumokokové ochorenia sú čoraz ťažšie liečiteľné antibiotikami, pretože baktérie sa proti nim stávajú odolné.

Osýpky; v ich dôsledku dostane asi 1 z 10 detí s osýpkami dostane zápal stredného ucha a 1 z 20 zápal pľúc. Jedno z 1000 detí s osýpkami prekoná zápal mozgu a približne rovnaký počet na toto ochorenie zomrie. Kým na Slovensku sa osýpky vďaka očkovaniu nevyskytujú, vo svete ešte aj v dnešnej dobe na toto ochorenie zomiera každoročne viac ako pol milióna detí do veku do 5 rokov. U tehotných žien môžu osýpky ohroziť plod alebo vyvolať predčasný pôrod.

Príušnice (Mumps); vyvolajú u postihnutého opuch líc, príušnej časti sánky a časti krku. U jedného z 10 detí má za následok zápal mozgových blán a môže spôsobiť aj zápal podžalúdkovej žľazy a pohlavných žliaz u chlapcov. Zriedkavo sa vyskytne aj zápal mozgu. Následkom mumpsu môže byť hluchota. Na ochorenie zomiera asi 1 z 10 000 chorých detí.

Ružienka, cudzím slovom rubeola je ďalšia zákerná choroba. Ak dostane žena ružienku v skorom období tehotenstva, tak je až 80 % pravdepodobnosť, že jej dieťa sa narodí slepé alebo hluché, s poškodením mozgu, s vrodenou srdcovou chybou alebo bude duševne postihnuté. Následkom ochorenia počas tehotenstva môže dôjsť aj k potrateniu plodu.

 

Na tieto choroby po stáročia ľudia zomierali, aj bieli ľudia, Herr Kotleba. Za to, že sa dnes nevyskytujú v hojnom počte, vďačíme kolektívnej imunite, ktorú sa snažíte vy narušiť. Neviem, kde sa vo vás zobral tento záchvat liberalizmu, na základe ktorého tvrdíte, že o kolektívnej imunite, veci tak závažnej a odbornej, by mal rozhodovať každý (aj šarlatán), kto má prístup na internet alebo si niekde vypočul „zasvätené“ reči o tom, čo je očkovanie za svinstvo. Určite si žijete v predstave, že predsa tých, čo sa chcú dať očkovať, neohrozujete. Lenže ohrozujete a ja vás upozorňujem, že ak sa vy dostanete k takej moci, aby ste tu mohli presadzovať zákony, a v dôsledku masovej emigrácie tu ostane ešte niekto žiť, tak si môžete byť istý, že aj tých pár poddaných vám umrie na vyššie spomenuté choroby, pretože budú musieť akceptovať vaše konšpiračné voloviny a nedajú očkovať svoje deti.

A skôr, ako mi tu vaši chlapci začnú písať, že v iných krajinách to funguje, tak napíšem ja, že nefunguje. V žiadnom štáte nie je voľné očkovanie. Tam, kde absentuje slovo „povinné“ a sú nastavení na odporúčané očkovania, sú taktiež v podstate povinné, pretože vám nezoberú dieťa do školy alebo predškolského zariadenia, pokiaľ nie je zaočkované. Takže koniec koncov ho zaočkovať vždy musíte. Ak mi tu teda nebudete dávať za príklad Angolu alebo Burundi.

Teším sa na ďalší návrh zákona z dielne ĽSNS, nabudúce by to mohlo byť o príkaze liečiť chrípku homeopatikami.

P.S. : Kedysi sa očkovalo aj proti kravským osýpkam, ale je to už vymýtená choroba, ktorú môžete chytiť akurát v laboratóriu, preto sa už proti nej neočkuje. Naopak, na východe opäť prikázali lokálne očkovať proti TBC nakoľko sa hlavne v rómskych osadách začala táto choroba veľmi šíriť. Osobne odporúčam dať proti TBC očkovať dieťa aj v Bratislave.

Tragikomédia Kordovej vulgárnosti a Kollárových ritiek

18.11.2017

Je tragikomické, že sa pána Kordu v kauze „Me Too“ zastal práve Boris Kollár. Málo verejne činných osôb totiž prejavuje tak málo úcty k ženám ako práve predseda parlamentnej strany Sme rodina. Kauza okolo správania sa pána Eugena Kordu k ženám, ktorú vo svojom blogu vytiahol Rado Ondrejíčka, nie je zďaleka podobná tým, ktoré sa v posledných dňoch prevaľujú [...]

Prečo by mali byť Marián Kotleba odsúdený a ĽSNS zrušená

02.08.2017

Často sa pri diskusiách o zrušení ĽSNS jej priaznivci odvolávajú na demokraciu a na právo slobodne vyjadrovať svoj názor či v horšom prípade svoje politické presvedčenie. Dnes sa budem snažiť prispieť do diskusie dôvodmi, prečo nie je popieraním demokracie brániť sa proti nedemokratickým prvkom. Aharon Barak sa narodil v roku 1936 v Litve. Po emigrácii cez Maďarsko [...]

Bezzubé brechanie poslankyne Remišovej na Ficovu Karavánu

27.06.2017

Poslankyňa OĽaNO Veronika Remišová napísala v nedeľu večer status na sociálnu sieť, v ktorom obviňuje premiéra Roberta Fica, že nebojuje za slovenské záujmy na európskej pôde, pretože nepresadzuje premiestnenia Európskej liekovej agentúry z Londýna do Bratislavy. Nebudem polemizovať, či Robert Fico bojuje vo všeobecnosti za slovenské záujmy, lebo účelom toho blogu [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 148830x
Priemerná čítanosť článkov: 6471x

Autor blogu

Kategórie